Choď na obsah Choď na menu
 


Vianoce u seniorov v Revúckej Lehote

24. 12. 2023

Vianoce u seniorov v Revúckej Lehote

  Vianočná atmosféra sa v obci začala už v sobotu 9.12.2023, keď sa rozsvietil vianočný stromček ako i celá vianočná dekorácia a prítomní si pochutnali na výbornej kapustnici i sladkostiach, posedeli pri vianočnom punči a pobavili sa pri vystupení suboru z Revúčky.

    Spolupatričnosť, ktorá patrí k Vianociam  ,však každý rok preukazujú aj seniori zo ZO JDS, ktorí sa každoročne stretávaju pri vianočnom stromčeku, aby pospomínali na svoje Vianoce z detstva, podebatovali a prežili jedno krásne popoludnie. Bolo tomu tak aj t.r. , a to v utorok popoludní 12.12. vo velkej sále KD.

   Prichádzajucich vítali  vianočné melódie, vyzdobená sála, rozsvietený  stromček, bohaté občerstvenia i balíčky. Po slávnostnom príhovore predsedníčky ZO a pozdravení p.starostky si všetci spoločne zaspievali najkrajšiu vianočnú piesen, Tichá noc.

   Občianske združenie "Lehvatšen" ,pod vedením p.Ing. I.Pavlákovej, zabezpečilo pre všetkých členov nové tričká s nápisom :Lehvatka, za čom im pekne ďakujeme,

Obecný úrad pre všetkých dôchodcov pripravil bohaté balíčky , sponzori /najmä jubilanti/ sa podielali na občerstvení , o zabezpečenie ktorého sa postaral výbor ZO JDS.

   Miesta v sále sa zapĺňali popoludní pri slnečných lúčoch a vyprázdňovali sa za tmy. S pocitom spokojnosti a vďakou za milé popoludnie sa seniori vracali do svojich domácností.

 

    ZO JDS praje všetkým obyvateľom krásne, láskyplné ,požehnané Vianoce a v novom roku 2024 zdravie , šťastie, lásku a pohodu.

Kliknutím na odkaz ozvorí sa Vám stránka s fotkami.