Choď na obsah Choď na menu
 


Okresný snem 2018

12. 4. 2018

dscf4832.jpg

 Okresný snem delegátov  JDS okresu Revúca sa konal dňa 11.4.2018 v priestoroch "Alfa" MsKS v Revúcej. Snemu sa zúčastnili delegáti zvolení na hodnotiacich schôdzach základných organizácií a pozvaní hostia. Z pozvaných hostí sa snemu zúčastnili . Predseda krajskej organizácie JDS pán Ján Hlaváč, predseda okresného úradu pán Ing Peter Balogh, primátorka mesta Revúca a bývala poslankyňa BBSK pani MVDr Eva Cireňová, primátor mesta Jelšava a poslanec BBSK MVDr Milan Kolesár, bývalý poslanec  BBSK MVDr Ján Šeševička, predseda Olympijského klubu Gemer PhDr Juraj králik a ďalší hostia.                                            Rokovanie snemu otvorila a viedla pani Mgr Gitka Mladšia. Rokovanie prebehlo  v súlade so schváleným programom. Hodnotenie činnosti za uplynulé volebné obdobie ako aj plán činnosti na rok 2018 predniesla predsedníčka Okresnej organizácie JDS v Revúcej pani Mgr Zuzka Homoliaková. S právu o činnosti a plán činosti na rok 2018 predniesla predsedníčka revíznej komisie p. Mária Miklová. V diskusii vystúpili pán Ján Hlaváč predseda KO LDS , pán PhDr Juraj Králik predseda Olympijského klubu Gemer, pán MVDr Ján Šeševička bývalý poslanec BBSK. Voľbu nových orgánov riadila predsedníčka volebnej komisie pani Helena Imreová. Novým predsedom bol zvolený Ing Igor Hock. S novozvolenou okresnou radou ako aj s okresným predsedníctvom sa môžete oboznámiť na stránke okresnej organizácie v rubrike "O nás".

Členom, ktorí ukončili prácu v okresnej rade resp. v okresnom predsedníctve poďakovala pani Mgr. Zuzka Homoliaková a odovzdala im v spolupráci pracovného predsedníctva ďakovný list a kvietok. Za dlhoročnú výbornú spoluprácu predsedníčka okresnej organizácie Mgr Zuzka Homoliaková odovzdala ďakovné listy a kytice prítomným bývalým poslancom BBSK primátorke mesta Revúca MVDr Eve Cireňovej a starostovi obce Revúcka Lehota MVDr Jánovi šeševičkovi.

Odchádzajúcej predsedníčke odovzdali kytice za veľmi  dobrú spoluprácu predseda KO JDS Ján Hlaváč, primátorka mesta Revúca MVDr Eva Cireňová, Primátor mesta Jelšava a poslanec BBSK MVDr Milan Kolesár, predseda ZO JDS v Revúcej Ing Vlastimil Chaba a za Okresnú organizáciu JDS v Revúcej Mgr Gitka Mladšia.

Rokovanie ukončil novozvolený predseda Okresnej organizácie v Revúcej Ing Igor Hock prípitkom.